A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 243

Mark Bugs

Termeni si conditii

Termeni si conditiiFolosirea acestui site implica acceptarea si respectarea tuturor termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

 SC Mark Bugs SRL prin intermediul site-ului markbugs.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din termeni si conditii sau termenii si conditiile in intregime, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori. Utilizatorii accepta in mod expres faptul ca simpla utilizare sau accesare a serviciilor oferite de catre SC Mark Bugs SRL prin intermediul site-ului markbugs.ro  semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarii sau modificarilor operate.

. Informatiile si imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu,iar producatorii isi rezerva dreptul modificarii caracteristicilor si design-ului fara o notificare prealabila

In momentul crearii contului certificati pe proprie raspundere ca aveti varsta minima legala de 18 ani impliniti, in caz contrar ne rezervam dreptul de a va intrerupe accesul la sistemul nostru informatic, inclusiv refuzarea expedierii comenzilor. Cu toate acestea, nu putem avea garantia ca fiecare utilizator se incadreaza in limita de varsta. Nu ne asumam responsabilitatea pentru utilizarea serviciilor noastre de catre persoane minore.

Litigiile intre parti sa vor solutiona pe cale amiabila, in cazul in care nu se solutioneaza amiabil ,litigiile se vor solutiona de  institutiile competente.

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. SC Mark Bugs SRL ,prin intermediul site-ului markbugs.ro, se angajeaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului si ofertelor acestuia.


Garantia pentru produsele comercializate pe site este de 1 luna, cu exceptia consumabilelor , care sunt garantate ca functioneaza in momentul livrari acestora catre client.

Garantia este acordata numai in cazul unor defecte de fabricatie. Garantia nu este oferita in cazul utilizarii neconforme cu  destinatia sau a pagubelor produse din utilizarea produselor in alte scopuri.


SC Mark Bugs SRL, prin intermediul site-ului markbugs.ro, nu poate fi facut in nici un fel responsabil de utilizarea produselor comercializate,in alt scop decat cel pentru care sunt destinate.

Produsele comercializate contin componente de mici dimensiuni,de aceea va rugam sa nu lasati la indemana copiilor aceste produse. Conform legislatiei in vigoare,consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului .Nu fac obiectul returului: lichidele si cartusele preincarcate. 

 Toate produsele care fac obiectul returului, trebuie sa fie insotite de factura fiscala,ambalaj original, si sa nu prezinte semne de deteriorare sau folosire necorespunzatoare.

Lichidele comercializate contin nicotina,substanta toxica pentru consum.

SC Mark Bugs SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, nr 20800/01.08.2011.

http://www.dataprotection.ro/